Αναζήτηση: Σύνθετη Αναζήτηση
Αρχική Σελίδα | Κατάλογος | Ο Λογαριασμός μου | Στο Καλάθι
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Αρχική ΣελίδαΨηφιακά Καταγραφικά   
Ψηφιακά Καταγραφικά

Ψηφιακά Καταγραφικά.

Η ψηφιακή καταγραφή δεδομένων είναι εδώ και αρκετά χρόνια η συνέχεια των απλών μαγνητοφώνων με πολλά προτερήματα! Οι απλές εγγραφές για παράδειγμα δεν μπορούν να καταγραφούν εύκολα σε ένα υπολογιστή.
Μια κασέτα δεν μπορεί να τροφοδοτηθεί σε ένα PC. Τα παλαιότερα μαγνητόφωνα 'ηταν μεγάλου μγέθους. Θα πρέπει να επιλέξετε και να επιλέξετε προσεκτικά, όμως, για να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει μια ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής που έχει όλες τις δυνατότητες για τις ανάγκες σας.

Είναι η ψηφιακή υπαγόρευση  όσα χρειάζεστε ή χρειάζεστε μια ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής με δυνατότητες μεταγραφής; Εδώ είναι ένας οδηγός για ψηφιακές δυνατότητες εγγραφής φωνής για να σας βοηθήσουν να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Χρόνος εγγραφής
Υπάρχουν ψηφιακές συσκευές καταγραφής φωνής που διαθέτουν πάνω από 250 ώρες χρόνο εγγραφής. Γενικά ο χρόνος εγγραφής, ωστόσο, πάντα πρέπει να λαμβάνεται υπ' όψιν σε συνδυασμό και με την ποιότητα εγγραφής. Όσο υψηλότερη είναι η ποιότητα της εγγραφής, τόσο λιγότερες ώρες χρόνου εγγραφής θα είναι διαθέσιμα. Να είστε βέβαιος να ελέγξετε πόση ώρα μπορείτε να εγγράψετε σε λειτουργία υψηλής ποιότητας, διότι αυτή είναι η ποιότητα της εγγραφής φωνής-to-print ή λογισμικό αναγνώρισης φωνής θα χρειαστεί για μεταγραφή.

Αποθήκευση δεδομένων

Για επαγγελματικούς λόγους, είναι χρήσιμο να έχουμε μια ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής που μπορεί να χειριστεί περισσότερο από απλά αρχεία φωνής. Ψηφιακές συσκευές καταγραφής φωνής με την αποθήκευση υποστήριξη USB κατηγορίας μαζικής μπορεί να αποθηκεύσει άλλους τύπους αρχείων, όπως έγγραφα και εικόνες, καθώς και ήχο. Μια άλλη πτυχή της αποθήκευσης δεδομένων πρέπει να αναζητήσουμε είναι η δυνατότητα να οργανώνετε τα αρχεία σας. Για τους σκοπούς της διαχείρισης αρχείων, να είστε σίγουροι ότι η ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής θα αποθηκεύσει τα δεδομένα φωνής σε τουλάχιστον τρεις ξεχωριστούς φακέλους.

Ψηφιακές λειτουργίες εγγραφής φωνής
Ψάξτε για μια ψηφιακή συσκευή εγγραφής με μια πλήρη σειρά από χαρακτηριστικά για να κάνει τη διαχείριση των εργασιών εγγραφής σας πιο εύκολη. Μήπως η ψηφιακή συσκευή εγγραφής έχει φωνητική ενεργοποίηση, για παράδειγμα και σταματά αυτόματα την εγγραφή όταν υπάρχει μια περίοδος σιωπής, ή να περιλαμβάνει cue / κριτική χαρακτηριστικά που το καθιστούν ευκολότερο για εσάς να βρείτε την ενότητα της εγγραφής που θέλετε να αναπαράγετε; Μήπως η ψηφιακή συσκευή εγγραφής έχει μια οθόνη LCD και τις πληροφορίες που εμφανίζονται;

Οι δικές μας συσκευές όπως θα διαπιστώσετε, κάνουν τα δύσκολα εύκολα!!!

Σας προτρέπουμε να δοκιμάσετε πολλά ψηφιακά καταγραφικά άλλων εταιριών και θα δείτε ότι ίσως πρέπει να είσαστε ειδικοί στα ηλεκτρονικά για να τις χειριστείτε! Αν επίσης χρειάζεστε να ηχογραφείσετε κάτι χωρίς να γίνετε αντιληπτοί από τους γύρω σας, ή να γράψετε κάτι σε χρόνο μηδέν για να μήν το θεχάσε, τότε την πατήσατε!!!

Οι δικές μας συσκευές το μόνο που χρειάζεται για να τις κάνετε να λειτουργήσουν, είναι να σύρετε το διακόπτη ON/OFF στη θέση ON και το αντίθετο μόλις τελειώσετε!!!

Τι το ποιο εύκολο?

 


 

 

 

Digital Voice Recorders
 
Ταξινόμηση ως πρός:    Προϊόν      Τιμή     Προκαθορισμένο    

Ψηφιακό Δημοσιογραφικό Καταγραφικό

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): DVR-308 8GB

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 120,00

Η Τιμή μας : 89,00

Κερδίζετε : 31,00 (26%)

 Ψηφιακό Δημοσιογραφικό Καταγραφικό 8GB Μακράς Διαρκειας Μπαταρίας    

ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!! Διαβάστε προσεκτικά τα χαρακτηριστικά του και συγκρίνετέ το με οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο ψηφιακό μαγνητόφωνο. 

Η ειδική αυτή τιμή θα ισχύει για μερικά μόνο τεμάχια!!!                          

Φοιτητές, σπουδαστές, δημοσιογράφοι, δικηγόροι, στιχουργοί, μουσικοί... που θέλετε να σημειώσετε κάτι σημαντικό, να πάρετε κάποια συνέντευξη, να καταγράψετε τις σκέψεις σας, στίχους της στιγμής, έχουμε την λύση.

Από τα μικρότερα και ελαφρύτερα ψηφιακά μαγνητόφωνα της παγκόσμιας αγοράς και με την φθηνότερη τιμή! Είναι ο αντικαταστάτης του γνωστού μίνι κασετοφώνου. Εύκολη χρήση, το μόνο που κάνουμε είναι να γυρίσουμε τον διακόπτη στη θέση ON.

Μπορεί να  χρησιμοποιηθεί στο σπίτι σας ή στο γραφείο, στο μάθημα για να μην κρατάτε χειρόγραφες σημειώσεις, να καταγράψετε μία συνέντευξη, για συνεδριάσεις, ομλίες, συναντήσεις, για να δειτε αν μπήκε κάποιος στο δωμάτιό σας ή το γραφείο σας, ή κάποια άλλη χρήση.

Για κάθε χρήση: Συνέδρια, συναντήσεις, συνεντεύξεις από δημοσιογράφους, καταγραφή μίας συζήτησης με τους υπαλλήλους μας, συνεργάτες μας, προμηθευτές μας, μουσικού προγράμματος, λειτουργίας κ.λ.π.

Προστασία σπιτιού και επιχείρησης, προσώπων. Ιδανικό για την προσωπική σας ασφάλεια, επαγγελματικούς χώρους, κ.τ.λ.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.

ΜΠΑΤΑΡΙΑ. Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙ 350 ΩΡΕΣ!!! Το μοναδικό μαγνητόφωνο στον κόσμο σε διάρκεια μπαταρίας 15 ημερών σε αυτή την τιμή!!! Ενσωματωμένη μπαταρία 1500mAh με σύστημα PMU (Power Management Unit) & DVFS (Dynamic Voltage and Frequency Scaling). Το σύστημα αυτό της διπλής ενέργειας επιτρέπει την συνεχή λειτουργία του μαγνητοφώνου αυτού για 15 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ και το κατατάσει στην κορυφή των καλύτερων μαγνητοφώνων!!!

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟΣ ΗΧΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΗΧΕΙΑ  Δύο ενσωματωμένα μικρόφωνα μεγάλης ευαισθησίας για υψηλής ποιότητας καταγραφή.

ΕΥΚΟΛΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ  Απλή χρήση με το ένα χέρι και με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου μπορεί να αρχίσει η εγγραφή ή η αναπαραγωγή ήχου. 

ΤΡΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ Long time voice, Standard Quality & Super high quality Recording.

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΦΩΝΗΣ (VOR/AVR) Εγγραφή με ανίχνευση φωνής με ρύθμιση 10 διαφορετικων επιπέδων για εξοικονόμηση χώρου αποθήκευσης στη μνήμη.

FM ΡΑΔΙΟ Ακούστε ραδιόφωνο φορώντας ακουστικά ή μέσω του ενσωματωμένου ηχείου.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΩΡΑΣ Με την ρύθμιση της ώρας μπορούμε να  γνωρίζουμε την ακριβή ώρα εγγραφής.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΗΧΕΙΟ ΥΨΗΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ Ακούστε μουσική, φωνητική ηχογράφηση ή το ραδιόφωνο από το ηχείο υψηλής ισχύος.

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ Η συσκευή καταχωρεί 4 ώρες συνεχούς ηχογράφησης φωνής αυτόματα και να προχωρεί στην επόμενη ηχογράφηση και εξασφαλίζει την ασφάλεια των αρχείων.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ MP3 PLAYER Λειτουργεί και σαν MP3 Player.

Size:110mm*35mm*13.5mm

Weight:57g

8GB recording time:LP about 550 hours/SP about 140 hours/HP about 90 hours

Support system:Windows2000/XP/Vista/7/8

 

Προσοχή: Η αθέμιτη χρήση επιφέρει νομικές κυρώσεις. Απαγορεύεται από την νομοθεσία η οποιαδήποτε καταγραφή συνομιλιών χώρου η τηλεφώνου χωρίς την συγκατάθεση των συνομιλούντων.

Πρέπει πάντοτε να ενημερώνετε τους συνομιλητές σας ότι η συζήτηση-συνομιλία καταγράφεται.

Δεν επιτρέπεται η χρήση του προϊόντος αυτού για παράνομους σκοπούς. Με την αγορά αυτού του προϊόντος αποκλειστικός υπεύθυνος για την ομαλή και νόμιμη χρήση του είναι ο αγοραστής.

 

 

 

Το μικρότερο ψηφιακό καταγραφικό στον κόσμο
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 90,00

Η Τιμή μας : 75,00

Κερδίζετε : 15,00 (17%)

Το μικρότερο ψηφιακό καταγραφικό στον κόσμο 8GB

Το μοναδικό διαιρούμενο ψηφιακό καταγραφικό και μικρότερο στον κόσμο!

USB ψηφιακό καταγραφικό μοναδικό  σε μεγεθος 4cm x 2cm x 1cm, με μπαταρία που διαρκεί περίπου 20 ώρες (εκτίμηση κατασκευαστή) και με την τιμή αυτήν που αναφέρουμε!!!  

Υπάρχει και με 4GB στην τιμή των 65 ευρό.

Δεν θα βρείτε πουθενά στον κόσμο κάτι παρόμοιο. Οι Ρώσοι οχρειούν μπροστά στο μέγεθος του συγκεκριμένου, 4x2x1mm. καταγραφικού! Κρύβεται παντού!                   

Είναι ένα αθώο USB από τα ποιο μικρά σε μέγεθος, με δυνατότητες ψηφιακού μαγνητοφώνου με 140 περίπου ωρών συνεχούς μαγνητοφώνησης (8GB)!

Μπορεί να φορεθεί σαν ένα όμορφο βραχιόλι η να το περάσουμε μαζί με τα κλειδία μας η ακόμα και στον λαιμό μας!

Είμαστε πάλι οι πρώτοι που εισάγουμε το καταγραφικό αυτό στην Ελλαδα και από τους πρώτους στον κόσμο.

Δεκάδες χρήσεις: Συνέδρια, συναντήσεις, συνεντεύξεις από δημοσιογράφους, καταγραφή μίας συζήτησης με τους υπαλλήλους μας, συνεργάτες μας, προμηθευτές μας, μαγνητοφώνηση μαθημάτων, μουσικού προγράμματος,  κ.λ.π.

 

contents

Parameters

Size

62X81X35 mm

Network

GSM/GPRS

frequency

850/900/1800/1900Mhz

GSM module

MT6260

GPS chip

Ublox7020

Προσοχή: Η αθέμιτη χρήση επιφέρει νομικές κυρώσεις. Απαγορεύεται από την νομοθεσία η οποιαδήποτε καταγραφή συνομιλιών χώρου η τηλεφώνου χωρίς την συγκατάθεση των συνομιλούντων.

Πρέπει πάντοτε να ενημερώνετε τους συνομιλητές σας ότι η συζήτηση-συνομιλία καταγράφεται.

Δεν επιτρέπεται η χρήση του προϊόντος αυτού για παράνομους σκοπούς. Με την αγορά αυτού του προϊόντος αποκλειστικός υπεύθυνος για την ομαλή και νόμιμη χρήση του είναι ο αγοραστής.

 

 

Ψηφιακό Καταγραφικό Μαγνητόφωνο με συρόμενο USB 4GB

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): USB 4GB R-09

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 60,00

Η Τιμή μας : 49,00

Κερδίζετε : 11,00 (18%)

4GB USB Ψηφιακό Καταγραφικό Μαγνητόφωνο με συρόμενο USB.

Μοναδικό στο είδος του!!!  ΜΕ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΦΩΝΗΣ!   ΑΝ ο ήχος είναι πολύ αδύνατος η συσκευή σταματά να ηχογραφεί.

Μοναδικό, (δεν υπάρχει άλλο με αυτήν την πρωτοτυπία)!!!  Μπορεί να καταγράφει ΚΑΙ την ώρα που φορτίζει!!!  Και όχι μόνο! ΑΝ δεν υπάρχει θόρυβος ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ. Με αυτόν τον τρόπο η μνήμη του θα διαρκέσει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα!!!

ΑΝ είναι τοποθετημένο για φόρτιση, ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ μέχρι να γεμίσει η μνήμη του, δηλαδή δεκάδες ώρες, ημέρες, εβδομάδες... εγγραφής ανάλογα φυσικά με την δραστηριότητα των συνομιλιών στο συγκεκριμένο χώρο, λόγω ότι δεν έχουμε πρόβλημα μπαταρίας!  

 ΑΝ η μνήμη των 4GB δεν είναι αρκετή, ΤΩΡΑ υπάρχει και μοντέλο με 8GB που διαρκεί για διάστημα μεγαλύτερο των 140 ΩΡΩΝ στην προσιτή τιμή των 75 ευρώ!!! 

Η μπαταρία διαρκεί κατά τον κατασκευαστή περίπου 15 ώρες.

Η μέγάλη διάρκεια μπαταρίας του είναι και το μεγάλο του ατού!

Είναι ένα απλό ψηφιακό μαγνητοφωνο αλλά ποιο μικρό σε μέγεθος. Για δημοσιογράφους, για μαγνητοφώνηση μαθημάτων κ.λ.π. Για κάθε χρήση: Συνέδρια, συναντήσεις, συνεντεύξεις από δημοσιογράφους, καταγραφή μίας συζήτησης με τους υπαλλήλους μας, συνεργάτες μας, προμηθευτές μας κ.λ.π.

Προστασία σπιτιού και επιχείρησης, προσώπων. Ιδανικό για την προσωπική σας ασφάλεια, επαγγελματικούς χώρους, μουσικού προγράμματος, λειτουργίας κ.λ.π.

Νομίζετε ότι κάποιος έχει κλειδί και μπαίνει στο σπίτι σας ή στο γραφείο σας? Αν δεν έχετε κάποια κάμερα και ο εισβολέας κάνει κάποιο θόρυβο και μιλήσει, θα καταλάβετε ποιος είναι!
Οταν η μαγνητοφώνηση τελειώσει, απλά τοποθετείστε το στην θύρα του υπολογιστή και ακούστε ότι έχει γραφεί! Τόσο απλά!

Χωρίς μπαταρίες!

Χωρίς καλώδια!

Χωρίς εγκατάσταση λογισμικού!

Απλά με το στη θέση ΟΝ αρχήστε την εγγραφή!

Προσοχή: Η αθέμιτη χρήση επιφέρει νομικές κυρώσεις. Απαγορεύεται από την νομοθεσία η οποιαδήποτε καταγραφή συνομιλιών χώρου η τηλεφώνου χωρίς την συγκατάθεση των συνομιλούντων.

Πρέπει πάντοτε να ενημερώνετε τους συνομιλητές σας ότι η συζήτηση-συνομιλία καταγράφεται.

Δεν επιτρέπεται η χρήση του προϊόντος αυτού για παράνομους σκοπούς. Με την αγορά αυτού του προϊόντος αποκλειστικός υπεύθυνος για την ομαλή και νόμιμη χρήση του είναι ο αγοραστής.

 

 

Ψηφιακό Καταγραφικό Μαγνητόφωνο με συρόμενο USB 8GB

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): USB 8GB R-09

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 70,00

Η Τιμή μας : 59,00

Κερδίζετε : 11,00 (16%)

8GB USB Ψηφιακό Καταγραφικό Μαγνητόφωνο με συρόμενο USB.

 

Μοναδικό στο είδος του!!!  ΜΕ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΦΩΝΗΣ!   ΑΝ ο ήχος είναι πολύ αδύνατος η συσκευή σταματά να ηχογραφεί.

Μοναδικό!!!  Μπορεί να καταγράφει ΚΑΙ την ώρα που φορτίζει!!!  Και όχι μόνο! ΑΝ δεν υπάρχει θόρυβος ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ. Με αυτόν τον τρόπο η μνήμη του θα διαρκέσει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα!!!

ΑΝ είναι τοποθετημένο για φόρτιση, ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ μέχρι να γεμίσει η μνήμη του, δηλαδή δεκάδες ώρες, ημέρες, εβδομάδες... εγγραφής ανάλογα φυσικά με την δραστηριότητα των συνομιλιών στο συγκεκριμένο χώρο, λόγω ότι δεν έχουμε πρόβλημα μπαταρίας!  

Η μπαταρία διαρκεί περίπου 15 ώρες (εκτίμηση κατασκευαστή).

Αν και η μπαταρία διαρκεί κατά τον κατασκευαστή περίπου 15 ώρες, ΑΝ είναι τοποθετημένο για φόρτιση, μπορεί να καταγράφει ΚΑΙ την ώρα ου φορτίζει μέχρι να γεμίσει η μνήμη, δηλαδή πολύ παραπάνω από 3 ημέρες λόγω ότι δεν καταγράφει συνέχεια ΑΛΛΑ μόνο όταν υπαρχει θόρυβος!!!

Είναι ένα απλό ψηφιακό μαγνητοφωνο αλλά ποιο μικρό σε μέγεθος. Για δημοσιογράφους, για μαγνητοφώνηση μαθημάτων κ.λ.π.

Για κάθε χρήση: Συνέδρια, συναντήσεις, συνεντεύξεις από δημοσιογράφους, καταγραφή μίας συζήτησης με τους υπαλλήλους μας, συνεργάτες μας, προμηθευτές μας, μουσικού προγράμματος, λειτουργίας κ.λ.π.

 

Προσοχή: Η αθέμιτη χρήση επιφέρει νομικές κυρώσεις. Απαγορεύεται από την νομοθεσία η οποιαδήποτε καταγραφή συνομιλιών χώρου η τηλεφώνου χωρίς την συγκατάθεση των συνομιλούντων.

Πρέπει πάντοτε να ενημερώνετε τους συνομιλητές σας ότι η συζήτηση-συνομιλία καταγράφεται.

Δεν επιτρέπεται η χρήση του προϊόντος αυτού για παράνομους σκοπούς. Με την αγορά αυτού του προϊόντος αποκλειστικός υπεύθυνος για την ομαλή και νόμιμη χρήση του είναι ο αγοραστής.

 

 

Ψηφιακό Δημοσιογραφικό Καταγραφικό USB 4GB

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): USB 4GB R-12

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 90,00

Η Τιμή μας : 69,00

Κερδίζετε : 21,00 (23%)

Ψηφιακό Δημοσιογραφικό Καταγραφικό USB USB 4GB

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ. ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΤΕΜΑΧΙΑ. ΚΑΝΕΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!!!

Φοιτητές, σπουδαστές, δημοσιογράφοι, δικηγόροι, στιχουργοί, μουσικοί... που θέλετε να σημειώσετε κάτι σημαντικό, να πάρετε κάποια συνέντευξη, να καταγράψετε τις σκέψεις σας, στίχους της στιγμής, έχουμε την λύση.

Από τα μικρότερα και ελαφρύτερα ψηφιακά μαγνητόφωνα της παγκόσμιας αγοράς και με την φθηνότερη τιμή! Είναι ο αντικαταστάτης του γνωστού μίνι κασετοφώνου. Εύκολη χρήση, το μόνο που κάνουμε είναι να γυρίσουμε τον διακόπτη στη θέση ON.

Μπορεί να  χρησιμοποιηθεί στο σπίτι σας ή στο γραφείο, στο μάθημα για να μην κρατάτε χειρόγραφες σημειώσεις, να καταγράψετε μία συνέντευξη, για συνεδριάσεις, ομλίες, συναντήσεις, για να δειτε αν μπήκε κάποιος στο δωμάτιό σας ή το γραφείο σας, ή κάποια άλλη χρήση.

Καταγράφει την φωνή σας σε ψηφιακή μορφή και με πολύ εύκολο τρόπο συνδέοντας σε μία θύρα USB, μπορούμε να μεταφέρουμε τις πληροφορίες μας στον υπολογιστή μας σε ένα αρχείο WAV. Φυσικά δεν χρειάζονται κασέτες...

 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ. ΕΛΕΓΞΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.

ΜΠΑΤΑΡΙΑ. Η μπαταρία του διαρκεί 25-30 ώρες μετά την φόρτιση!!!

ΕΓΓΡΑΦΗ: 4 GB: 280 ώρες για μεγάλο χρόνο ηχογράφησης και 24 ώρες για ηχογράφηση HQ

Super high quality: recording bit rate 384Kbps

Long time voice recording: recording bit rate 32Kbps

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ!!!

Προσοχή: Η αθέμιτη χρήση επιφέρει νομικές κυρώσεις. Απαγορεύεται από την νομοθεσία η οποιαδήποτε καταγραφή συνομιλιών χώρου η τηλεφώνου χωρίς την συγκατάθεση των συνομιλούντων.

Δεν επιτρέπεται η χρήση του προϊόντος αυτού για παράνομους σκοπούς. Με την αγορά αυτού του προϊόντος αποκλειστικός υπεύθυνος για την ομαλή και νόμιμη χρήση του είναι ο αγοραστής.

 

                            

 

 

Ψηφιακό Δημοσιογραφικό Καταγραφικό USB 8GB

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): USB 8GB R-12

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 95,00

Η Τιμή μας : 75,00

Κερδίζετε : 20,00 (21%)

Ψηφιακό Δημοσιογραφικό Καταγραφικό USB USB 8GB

Φοιτητές, σπουδαστές, δημοσιογράφοι, δικηγόροι, στιχουργοί, μουσικοί... που θέλετε να σημειώσετε κάτι σημαντικό, να πάρετε κάποια συνέντευξη, να καταγράψετε τις σκέψεις σας, στίχους της στιγμής, έχουμε την λύση.

Από τα μικρότερα και ελαφρύτερα ψηφιακά μαγνητόφωνα της παγκόσμιας αγοράς και με την φθηνότερη τιμή! Είναι ο αντικαταστάτης του γνωστού μίνι κασετοφώνου. Εύκολη χρήση, το μόνο που κάνουμε είναι να γυρίσουμε τον διακόπτη στη θέση ON.

Μπορεί να  χρησιμοποιηθεί στο σπίτι σας ή στο γραφείο, στο μάθημα για να μην κρατάτε χειρόγραφες σημειώσεις, να καταγράψετε μία συνέντευξη, για συνεδριάσεις, ομλίες, συναντήσεις, για να δειτε αν μπήκε κάποιος στο δωμάτιό σας ή το γραφείο σας, ή κάποια άλλη χρήση.

Καταγράφει την φωνή σας σε ψηφιακή μορφή και με πολύ εύκολο τρόπο συνδέοντας σε μία θύρα USB, μπορούμε να μεταφέρουμε τις πληροφορίες μας στον υπολογιστή μας σε ένα αρχείο WAV. Φυσικά δεν χρειάζονται κασέτες...

Προστασία σπιτιού και επιχείρησης, προσώπων. Ιδανικό για την προσωπική σας ασφάλεια, επαγγελματικούς χώρους, κ.τ.λ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ. ΕΛΕΓΞΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.

ΜΠΑΤΑΡΙΑ. Η μπαταρία του διαρκεί 25-30 ώρες μετά την φόρτιση!!!

ΕΓΓΡΑΦΗ:  8 GB, 560 ώρες για μεγάλο χρόνο ηχογράφησης και 48 ώρες για ηχογράφηση HQ

Super high quality: recording bit rate 384Kbps

Long time voice recording: recording bit rate 32Kbps

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ!!!

Προσοχή: Η αθέμιτη χρήση επιφέρει νομικές κυρώσεις. Απαγορεύεται από την νομοθεσία η οποιαδήποτε καταγραφή συνομιλιών χώρου η τηλεφώνου χωρίς την συγκατάθεση των συνομιλούντων.

Δεν επιτρέπεται η χρήση του προϊόντος αυτού για παράνομους σκοπούς. Με την αγορά αυτού του προϊόντος αποκλειστικός υπεύθυνος για την ομαλή και νόμιμη χρήση του είναι ο αγοραστής.

 

Ψηφιακό Καταγραφικό Μαγνητόφωνο 8GB USB

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): USB 8GB R-11

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 150,00

Η Τιμή μας : 99,00

Κερδίζετε : 51,00 (34%)

8GB USB Ψηφιακό Καταγραφικό Μαγνητόφωνο

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ επαγγελματικό καταγραφικό στον κόσμο σε τόσο μικρό μέγεθος και τόσο απλό στη χρήση με διάρκεια μπαταρίας ΚΑΙ μνήμης περίπου 6 ημερών!!!

ΚΑΝΕΝΑ ψηφιακό μανητόφωνο στον κόσμο, με αυτά τα χρήματα, αυτό το μέγεθος και τόσο απλό στη χρήση δεν ξεπερνά στις ώρες εγγραφής και μπαταρίας συγχρόνως το συγκεκριμένο μαγνητόφωνο!!!

Μοναδικό στο είδος του!!!  ΜΕ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΦΩΝΗΣ!

Είναι ένα απλό ψηφιακό μαγνητοφωνο αλλά ποιο μικρό σε μέγεθος. Για δημοσιογράφους, για μαγνητοφώνηση μαθημάτων κ.λ.π.

Για κάθε χρήση και επαγγελματία: Συνέδρια, συναντήσεις, συνεντεύξεις από δημοσιογράφους, καταγραφή μίας συζήτησης με τους υπαλλήλους μας, συνεργάτες μας, προμηθευτές μας, καταγραφή ενός μουσικού προγράμματος, καταγραφή σημειώσεων χωρίς σημειώσεις σε χαρτάκια που χάνονται, σκέψεων, στίχων, μουσικής κ.λ.π.

Προστασία σπιτιού και επιχείρησης, προσώπων. Ιδανικό για την προσωπική σας ασφάλεια, επαγγελματικούς χώρους, κ.τ.λ.

Νομίζετε ότι κάποιος έχει κλειδί και μπαίνει στο σπίτι σας ή στο γραφείο σας? Αν δεν έχετε κάποια κάμερα και ο εισβολέας κάνει κάποιο θόρυβο και μιλήσει, θα καταλάβετε ποιος είναι!
Οταν η μαγνητοφώνηση τελειώσει, απλά τοποθετείστε το στην θύρα του υπολογιστή και ακούστε ότι έχει γραφεί! Τόσο απλά!

Χωρίς μπαταρίες!

Χωρίς καλώδια!

Χωρίς εγκατάσταση λογισμικού!

Απλά με το στη θέση ΟΝ αρχήστε την εγγραφή!

Η μέγάλη διάρκεια μπαταρίας του είναι και το μεγάλο του ατού! Η διάρκεια της μπαταρίας του διαρκεί όσο κα η ενσωματωμένη μνήμη του δηλαδή 6 περίπου ημέρες!!! 

Προσοχή: Η αθέμιτη χρήση επιφέρει νομικές κυρώσεις. Απαγορεύεται από την νομοθεσία η οποιαδήποτε καταγραφή συνομιλιών χώρου η τηλεφώνου χωρίς την συγκατάθεση των συνομιλούντων.

Πρέπει πάντοτε να ενημερώνετε τους συνομιλητές σας ότι η συζήτηση-συνομιλία καταγράφεται.

Δεν επιτρέπεται η χρήση του προϊόντος αυτού για παράνομους σκοπούς. Με την αγορά αυτού του προϊόντος αποκλειστικός υπεύθυνος για την ομαλή και νόμιμη χρήση του είναι ο αγοραστής.

 
Operating Systems: Windows 98/Me/Vista/XP/ Windows 7 (no drivers required)

 

 

 

Ψηφιακό Καταγραφικό Μαγνητόφωνο & Κάμερα

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): USB U-10 SAT

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 80,00

Η Τιμή μας : 59,00

Κερδίζετε : 21,00 (26%)

USB Ψηφιακό  Καταγραφικό Μαγνητόφωνο & Κάμερα!!!

Είμαστε οι πρώτοι στον κόσμο που διαθέτουμε το πρωτοποριακό αυτό Ψηφιακό Μαγνητόφωνο το οποίο διαθέτει επίσης και ψηφιακή κάμερα υψηλής ανάλυσης!!!

Οι επιδόσεις του πλησιάζουν τα σε τριπλάσια τιμή Ρώσικα μικρομαγνητόφωνα, ΑΛΛΑ την ίδια ώρα μπορουν να χρησιμοποιηθούν και σαν υψηλής αποδοσης κάμερα!

Η ώρα ηχητικής εγγραφής κατά τον κατασκευαστή είναι 25 (!!!) ώρες και η εγγραφή βίντεο είναι στις 4.5 ώρες. Υπ΄όψιν, καμοία από τις υπόλοιπες φορητές μικροκάμερες του ίδιου ή και μεγαλύτερου μεγέθους δεν ξεπερνούν τις 2(!!!) ώρες!

Μπορεί να ηχογραφεί ή να παίρνει βίντεο την ώρα που φορτίζει!!! Και αυτή είναι μια παγκόσμια πρωτοτυπία!

Απλούστατο στη χρήση μόνο με δύο κουμπιά.

Διαθέτει σύστημα συγχρονισμού ημερομηνίας μέσω του υπολογιστή ώστε να γνωρίζετε την ημερομηνία εγγραφής του συμβάντος.

Το μικρό του μέγεθος το κάνει απαραίτητο εργαλείο για όλους τους επαγγελματίες, δημοσιογράφους, δικηγόρους, οδηγούς σε περίπτωση αυτοκινητιστικού ατυχήματος, για μουσικούς, στιχουργούς και για δεκάδες άλλες χρήσεις. μΠορείτε να κρατάτε σημειώσεις παντός τύπου!!!            

Είναι μαγνητόφωνο, στην κυριολεξία "τσέπης", είναι ψηφιακή κάμερα υψηλής ανάλυσης. Τι άλλο θέλετε?

Δεν περιλαμβάνει κάρτα μνήμης. Δέχεται κάρτες από 2-16GB! Ατέλειωτες ώρες ηχογράφησης και πολλές ώρες βιντεοσκόπησης. 

Βάρος μόνο 20 γραμμάρια.

Περισσότερες πληροφορίες στην Αγγλική γλώσσα.

Προσοχή: Η αθέμιτη χρήση επιφέρει νομικές κυρώσεις. Απαγορεύεται από την νομοθεσία η οποιαδήποτε καταγραφή συνομιλιών ή βίντεο χώρου ή τηλεφώνου χωρίς την συγκατάθεση των συνομιλούντων.

Δεν επιτρέπεται η χρήση του προϊόντος αυτού για παράνομους σκοπούς. Με την αγορά αυτού του προϊόντος αποκλειστικός υπεύθυνος για την ομαλή και νόμιμη χρήση του είναι ο αγοραστής.

Προσοχή. Στην αρχή κάθε συνομιλίας πρέπει να τονίζετε ότι οι συνομιλίες καταγράφονται για να είστε νόμιμοι.

 

 

 

Προσφορές
  ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΟΥ

10,00


NAP ALARM   NAP ALARM. Συναγερμός αφύπνισης οδηγών

6,00


ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ   Ανιχνευτής Ασυρμάτων Καμερών, κοριών

35,00


  SMART HOLDER. Μικροσκοπική Βάση στήριξης κινητών

22,00


TETRAX XWAY:  ΑΟΡΑΤΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ GPS, PDA, ΠΛΟΗΓΩΝ.   Βάση Στήριξης GPS, PDA, Πλοηγών X-WAY

33,00


GPS TRACKER K-103   Δορυφορικό Σύστημα Εντοπισμού

155,00


GSM/MINI PHONE   Μίνι τηλέφωνο εποπτείας GSM

45,00


  ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΟΥ

10,00


NAP ALARM   NAP ALARM. Συναγερμός αφύπνισης οδηγών

6,00


ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ   Ανιχνευτής Ασυρμάτων Καμερών, κοριών

35,00


  SMART HOLDER. Μικροσκοπική Βάση στήριξης κινητών

22,00


TETRAX XWAY:  ΑΟΡΑΤΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ GPS, PDA, ΠΛΟΗΓΩΝ.   Βάση Στήριξης GPS, PDA, Πλοηγών X-WAY

33,00


GPS TRACKER K-103   Δορυφορικό Σύστημα Εντοπισμού

155,00


GSM/MINI PHONE   Μίνι τηλέφωνο εποπτείας GSM

45,00


  ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΟΥ

10,00


NAP ALARM   NAP ALARM. Συναγερμός αφύπνισης οδηγών

6,00


ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ   Ανιχνευτής Ασυρμάτων Καμερών, κοριών

35,00


  SMART HOLDER. Μικροσκοπική Βάση στήριξης κινητών

22,00


TETRAX XWAY:  ΑΟΡΑΤΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ GPS, PDA, ΠΛΟΗΓΩΝ.   Βάση Στήριξης GPS, PDA, Πλοηγών X-WAY

33,00


GPS TRACKER K-103   Δορυφορικό Σύστημα Εντοπισμού

155,00


GSM/MINI PHONE   Μίνι τηλέφωνο εποπτείας GSM

45,00


  ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΟΥ

10,00


NAP ALARM   NAP ALARM. Συναγερμός αφύπνισης οδηγών

6,00


ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ   Ανιχνευτής Ασυρμάτων Καμερών, κοριών

35,00


  SMART HOLDER. Μικροσκοπική Βάση στήριξης κινητών

22,00


TETRAX XWAY:  ΑΟΡΑΤΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ GPS, PDA, ΠΛΟΗΓΩΝ.   Βάση Στήριξης GPS, PDA, Πλοηγών X-WAY

33,00


GPS TRACKER K-103   Δορυφορικό Σύστημα Εντοπισμού

155,00


GSM/MINI PHONE   Μίνι τηλέφωνο εποπτείας GSM

45,00


Στο Καλάθι
   Το καλάθι είναι άδειο

 Στο Καλάθι  Ταμείο
 Παραγγελίες  Wish List
Ο Λογαριασμός μου

Track my order(s):

Go
Site news

Submit e-mail address to receive free updates and promotions:

 Go
Loading...